Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /www/wwwroot/mrchildren.tw/showpost.php on line 218
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /www/wwwroot/mrchildren.tw/showpost.php on line 223
� ��\yw�֕�[>����D�-�V���)*��]K�4�: ��A�@-�2lj�$Nں�M�&q����Y���d���01��կ0�� �(Y���m���}���ݍ�82]*,<}��jA�fgO��-�DJӞ,h���4�٩�3�Y6�a���V`��nkZq.�� h�4muu5�:�v���pN[#XY�,����̴��Ç&��ku���]�d�����3,/��/�lݩ���RO �n����B�H��6��|��:�������`q�O�Z����R�=��3� ��`�n�U�1==p�h8{�dӶ��r�`�DzPLR��i���U�3�ج3^�P�l�3�~����~x�����տ���n������~�������m������J?����o��|�������W��y���k_�~m7���W<�A��0k]����y���/��y㻭�����b���;l�q�������)�^�i�I�ׄX��+ƒ�M�B�&�~�����{�z��u�� ��De=�*~�|Ѭ��u�����p~�eP�Y�Y>$�����}�Fӯ%u�ڬ��~���|���s�U6�f�o\���g�h�40���Gp�c@��S����^��1�|�¸���u�����U���z���m��k�i��M/8i.����m*���%W-�pW�
��1������%����T9MR�"J��ֵ�ꢏ�U��o��!��'{Şz�Y��T*;�91����tGo.� 8B�}�1�QC��+��>��B�MI�Xa~�����L3`���O7X ���R�!̖�O����/�-�Վ;|���
K�9���y��۷?������w{��m6;�cC�>Tv��Ç����^�T�ܦc�Xӳ�V;��,����t�Z&��T\��r�h����2t<Dz�F�VL� Y�)�
>�f�2��+��*�a�H�Y�g5�^�^W0ć�K���2��C�,'�2�5~��
�r��
Av����C�>��l˹��hSK:}[S���dF� ��]�H�5\^�7��bo@;�C�VL5��n�7u";�͊� �Us7��UN{S8�$��j��Z£�3VJe�M�ۍ�љ������`zc���m�hqjt���vPуn��
3�C�E,�%̕��<���Zc��`���� Y*%����f�r� �]�W�v��|��I�2̊�C:��1�8�l�
�O��_�Q�'�R ���F�ۅ/̀�a�!�5��ݸy�d�����I����(,1X�`� $,�kn�Y�VB,�W���X�V|R��b^wv�rJ���I:���Ga�u���#�F�f�V���iE�څ]�; ��ԐV�:���t?Z�v��gi���f��g�f��v%n�i� 1�7��b�X���2�ݮ:[(�9uuݷV�����:?��"<����8�co�}��LB#q��F��&8x��'Fj��*<{LW�a
P���
e22�pDa|�e�#��T�GAbڻ\��<��V��5�(��)�z�~q��Z�떽�{����ƚd��5�MA�#]BQtoBbS���~]�m��#�h:����T�e��Ɍ��J"��+e]z{R�6;�5�Z��O�T�13C�5$�ICr��mC"�|� �J��c4S�*f�����F#�e�L��?�m潡;]כ�ۤG��� AV�0��m�m��p�~��U7��'���B�6Eb���ؘ䤊��$��J�|s�R0�ۍ%3יW�R���Hv1p��?�I�X�!0L�
��긫�ސ�l'Ht����v�̈́{��k�b�v8m�S��%��!����C�}
,���O��������>kwFZ�m�ìM����U%B=�+ꔠ���n�RK�G��1����T��O��k!3�K��u�0��qY:�䄰"���"r�c vI�R��(�c"r�e����ucXh��0La���dXk��6E?0%�]�:�:ôc���*��c�ȲU�eMd�(�3ׁ��A�
�T�r%��Ʊ˘9�C�`��;�ܦZ��%&���#�^_�'�c�C�ϔ3S�kE|�Rax2��c���[�# O�7��JQ��W�-G[��tW��!�����N0`��L��F
�