Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /www/wwwroot/mrchildren.tw/showpost.php on line 218
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /www/wwwroot/mrchildren.tw/showpost.php on line 223
� ��\{sW���T��ڱ
RK��l9~d�
!��S����nI�[�Jwˏ@�x$ �I !@2 ��A;����|� ��+_a�>�!�ưP�J!���=����ՙ������?=7�jA�f���́)��d��Oe��s��?�0w���rl���
,���lv��KՂ�Q�f�����a���ٹ��e�����g&��Ԍ�HMn�6�W\�ێ_�'?66&���ayŔx)f�N��z���{^�0u�`��@��F�|�i-SS��N��[i�)VW�T`.YZx��k��A���lfo�eC0�^7���阞�X4����i�f`9lX۫
�Iju1m�\Yr=Ï�:�iS5�6<�I�_�|���=s��3_�Y����?]n��b���Y��oZo}�:����'���ݯZ?�h_�r�i�v����W/|�z��zd
�/{V�X�{aֺ�M��_�n|غ�~�ʏ�|�bx�9�Z�v�q+�l�6{�,�צ�6����Rt��@��i�+���t5���t}��B�Ӯ[��}���*��J��r��b��^�^,�����
&��3�%>D{�ĉ^�M�6�{�fL�_I�1v1��1�ش���z��ʞ��ۤ��`:��X�f ���W����6ƽ�{q\�t�)���{�bu��5t�-x�5L�r|����3h�
�+�K�c�Ki�-s���R��~J_�H��$�+�he������_��ǷoS���@��S��ݗɏ�����G2y��7�O������W�E�\
OdC�M�.�aSG��#��m�5�X&C*��
@m���}�eS�%)��tc�;wn߶�ui���r���}������>����^����L�Fe�o+����m�_I//T=���������E�,�̖�Zժy�ʮ�z�#�?t�/�|��E�3@�4#%^�_�Y���?X��0A$݃��Yʹ��e�a�2`�U!�}u��X��̯�aXN5�!��XI߾����m9iF����ؚBwvhwn� ��������f�\�
ht�ݢ�f���y���w��b%Hq�\Ocn������!I�c �Z�5@CK@xt�JZP��4��h��_���7���ږ�v���3�Wm;(�A/xcS��#�E,�y̕��<���Yf��`�Y ��,�Xrm���S9y��.�K��m*_}t�e�����.0�uL)4�B��6���@����ńT��!����3`z�n�t
g}/n�ߟ�?� n�䭱3��,]�s�5��جg+!�+]�d�B+>)�@1�7{M
9%�W�D��x�Q��nO�zB�ъPx0�hTR�ż-�JN
i%�#Z H��n�4���>n�{I�����hܮ��0� �61=353�!�!e��=u&vjjéK+���R�����F��I�y<
��Y�"�Ng�{$6�F/��g�Ȑ��Y8���l0]�O�I(@!�^"4;2�� d�8����JpGM�zO�Ĵw�syH�J7�CkQ��3���)�.� �U�떽Rx����ƚd��5�MA�]BQtcBbSO��~]�m��ݨXu�s*�rj*��MG+���/�t��I1~���jV�f�ܩ�cv�lkH�%���ۆD�r� �JvόN�
�Lk&7��U{�3A-�c���/>1a���s�ٍMzd��d�
�f�܆�
��7=Z�Bnfz���F��&�(CLS���TQy�O�?Z,!�o�S
�s{�d��:��WJxOdw�A���'�#�j3~C/ö:7$3������^��l��u�v,6H�I8N�G�z�C�WQ�dr
,���'�p�a��b����ф��p�0K(:�!|z�D�gE������-Tji��c;�6��r��)c�p-dF��4 \� ����-HN+r�钛���%$�J�2������A�Ja�}��0��:���ɰ�:�)p E�2%�]����ò;�N�0�U"ǐ�e�%��Ϛ��Q"�g�Q���03(kr%5�T��qL��ؑF0���PnS�A���A��r?��ȓ�1ȁ!�gʙ�_��(~b�0<��ݵNI��2���
՛v`e(s��+Ŗ�-�m��jo��pX`�W'0���̘�F
��l:�d�k���#r��Cf�ԕ,�|�=�3� zj��uͥ iVDB�!EF��vY8�XtɃwq�=�?�IPA��D�!WI �M�{�,�c��1I�*�ip�����)��_�:��r����|kt��kta[�V�O � �������3��<%CgY�!ϭo�f�r��G9��t�-��Q�^�~�0�P8��K2�M���;����/���5�˛#���.��f�
g��y)�+��v�n7����+=��@J�Sѣo�2�Z�
����=�h���2B1�7���m; 2��t��U&�d�t����a��K��L(�C{FDjV��S����>��a���<