Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /www/wwwroot/mrchildren.tw/showpost.php on line 218
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /www/wwwroot/mrchildren.tw/showpost.php on line 223
� ��\ysW���T�nļX�[2����xIx/��ʛGUKݖZ�Jw�Kp�X��e��I ����,��$�a�d��|��;w�n-6�UO�����s�v�&&�94=���gY-�;���=0�RY]b�����ϰ�~d��,��ؼo��ڞk8�>�X��ja�(���Ғ��[���>X_&Xy�,�f��L�����m�|����>p����bz���_L9��b��V���k��'�0 V�
l!ld����b15���������bqUL��r����R3��
�G��{SL���F�*���k�F�a�h�����X�����^m���V�NZ+K�o�Y}m�f;�o���>������|�k_�t�_��|����3l��oZ��u��[ߟΰ[�պ�A��/�o��a/��}����߶�:ߋ�i�nk�/�Z�}�v�/��u�O�?���;������Უ���`Wl�aOXe����&^�bP��K/4�
-��3A��T3~��ԇN�����c탨��v%8T>aU���E�>�/���j4蔂 ��L{�ўZ]=v|Hk4�Z���:�=��c�b~�k-�#��CF1�*���YǢ�io(�e��U+�O��+�F�1p��O����b��R�NԵ����y���n`��~k��4mS�~f(�d����1�
�03((5�$���T9M��"�V��z|u"���184�}��]5҃bO�6xt_6?��;�ߝ����=>Ap���kң�Q�mk)z<�G��| �e�G��#�c5�
Y6K*�
Bm��T�mS�e)�%����Ν۷�d]ZA`�6�\`���~嫍���?�98!n�36�Q��me�\پ
�(��U�k�f�5}'mױ�@_4��v-�\ժ��g��9�_`;r�Ew����5B�h�&Ța�ċ�t�����ª�G�">d=�j����`H ���:P���n�����a���V��쌕��۞پ�(8�{2�hS%����)t��rc���.ڤb�./��Q�7�]0�w����ow�۷7?�ϋ� �U����*��)#��ȅ�k����p?茕���i��h��߀��7�Y�9��v���3�Wm;�a?x��s3#�E,��Jyc�ՀU�.��k0�Z��D,�X�����R9y��.�K��m)_t�eM�����.0�s-)4�"�ඖ�;�(œ�K���GJc���3`��n�t
g}?n�ߟ�?z;n��;cg~,1X�`�0$,4j^�Y�VB,�W���X�VrR��b^��qJ���
H[�y}u�>q#Z3A+B����Q��.����ԈV�:���t;ZN��0�>�q��O�g�F�F�v%i�i� 1�9������MA�.)S��C0��ӛN]Z 쥕j?�G�F7���㠈��Q($���a�u:��H�c��7� �0^�D�Ή��Es�
�&ӕ�ĘD��'Bs##��@��#Q�w�є�w?HL{��0���t�<��Z>�O[��"�[F�vV
��R��a���X���Ɓ� H��K(�nNHl��2��C|���B�.}N�XNO�rct�����bِޞ�{�N�fWk�ɝ*<��ȶFD^�hH>�cJ�N@y�AɎݳ����4S������ԞN�����3qn�IN�0�
������&=�ud �^3DnC�C�>��!7;�wff3�Q�)��]��KN���<���-��7K���~,���μ�:��������A�1���Ĉ��l�0*�����
��N���Z��~��\��_;t��p�:�����]����5�|tVv>)�����-��&$���P�Y���«�JDz�Y�)AK�O�"��v� ݳcl��4��2&
�Ff��&�k�0��IY�ɉ`�nSE����@��h�nQx'D��A�Ja�}��0�k���_ɰV��E�cJ�.�E+u3L-tg�w���b��D2�!#��vu�5���D|�<��e;dVX��J8j�ƱS�;�#�p��;�ܦZ��%&�:�#�A_�'��CS�ϔ3S�L{Q|�RQx2��k����# O�7���R��WJ,G[��t� ��!�Ѱ�L�N0`���Z�F
�