Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /www/wwwroot/mrchildren.tw/showpost.php on line 218
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /www/wwwroot/mrchildren.tw/showpost.php on line 223
� ��[{sU��۩�w���b9��%?�X���_�R�S�V���%u���-?��J a��0 a 0�a��a?�l��W�߹���Î�J�����{���sOO�f�����<6�ja�a�N�<��,Keu���Y]�[�c�{|��,��آo��ڞk8�>�T��ja�(���ʊ�2�y~U_<���h]�����3���_��{����w�ΰ�K߶o�ڼ���/�"kZAٷ$����_o\����n��S����
K��
{�p�IT�m8��-�4E$�k�,��t�>5�o�Wu�#Ъ��.O��X�p�tџ�O����k}=�?tN�9Mϵ��k����S���F3��
�ڬC��Ћ>�)����
�3B+=4i��[��w,���2Jw�xY�B�&�Y[4�OA�s*wz�Ќ`�-�
�r�:Y��>噖f���3V��4�G`_J�خ�dL��1�
�fI3iAU·������ߝ 0�jMԪ�Tf���#��h����H~4��'F3�C�5�qèZ˶��_M�nASA��XI�(�mS�%��K��������Ϻ��͞8A�O������[_n}t����I�=1W`����S�̵�{ �Q>[���kX�w�vh��ဳ�k饪V�+D�@�s<�����=���,�k�l��Mp,��H���i�m����8a����Y�2춌!�[�+t�=���5V�}�0MۭF���O�ػ�Ž{��c�g3��Z2�Z���]>�;8H|�M&d���v�5��3Z��L��sޑC����X �Y�zy����[�M��8�@.�eX<��G�g���%�E��Es���B_�����ϱM�o����!EvX6�~�&f�F��X�lK�+���V�"��B���&щD*5��9&���r� �]��F���_��eM��a���-0�s-�4�"���vֿ�@����%�T�1�z���|�!]�.�O�33���{I�&�N��qxP�Pt!�ahXhԼ:<�C�.\��XB�t�W�
�䤄 ż��75��\_�-�v�G��y}m�I#Z3�+B��Q��.��Wrj�+y�J@��'�g�F�p��O��Fƒ~%�i� 1�=������mA�.S��kCp����N]Y앵j?��ƶ�Ώb����1$���/¾kw&����j#�S�a�L:'�f���<�LW�c)P��
-���rr��/�|�FS�ޣ`1�.aO�U�Eh
�
�|6�_@�GqI�?�u�Y+<\OYj����cM�������.�8�=#AԣedP7���H �B�.cNX���rik%s��!�=��[�Zͮ����*<ȷFL^�hH1�cJ�*g�
�=ɤd������0�T��s�ES��k�>������0ܾ�-l��c_Gn� �h���5C�.$5z��yj����Css�!�XȢL1MQ=1!%��.��I|�\Bn�\�������
�U���=�b��y�O�%A�Ԑf��Q�ou��hHav2$��:����"�zb�Dn� �#p�|�d��p�Iv��壽����q��N��a��lBBkx
��u:�!��5��ζ�:%h����[d�������m�:�PŤ�٨|���$p�Q&�8�K�МV6up�Ko�b��D+u��;�"�X5X]?�E������=��S`��)p��kN�.�E+uL-�;����~�aT�D1����Kvu�5Q���|�<��%;dVX��*8j�Ʊs���b��m�5(Zb2� ��