Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /www/wwwroot/mrchildren.tw/showpost.php on line 218
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /www/wwwroot/mrchildren.tw/showpost.php on line 223
� ��\ys�V��[��wx�g#� R�E��Z�Ļq���L9�$l�PG�T�N&����Ğ$�dr{rOfvr9�����W�_� )J��v�* I �u���u�kdc���;>�ja�a�O��x�Q���آ���ڞ�;�6�X��ja�(h���rvy8��Um�B��4Y�̄��Y34S�{�Lq�+u�
�=��'&&��3m��rB?�ݭSO�2���n���XB��X��R15빡写�Ն�b��*�Bk%��$3j�Xa���B�`�iW�[�T�r-_= �f/�4�
m�
gf��$�]L;g�.{�$f���5�1}�d??��ϗ����K??�� k�{�������b���d�}�z��֥o{q������7o�_�l��k�l���o�ܸ��֫W�kZ���
MoĬ��W���|�/�/�ܾ�����f �آn/�.;�z��mغ��ʐ��U�d��X�)�b,]i�!Mۃ��7X������t��=��X��*��m��g-#�?S�'����"}��E�.(��Jϲ��������g��fPK�~�Y�P��������Z�lN����^��o�bޱh`���2Vǀ�ʧ���^}�Ƹӹ3�zVV]��ǯ�7���z��Cl�c�iem7��pƪx���e*�O
��m���M���N���R�D��']1%kxu-�:`|U��ܻG����~���A��p&?�;8�Ώd�tGo�� $B��5�QC�ZK��=��"�M=�ɰٓ'��pձ��e�,�!�a6�Z� �l���RYj�na����=�Y�UX��!X��_��q����n��z�R�fG�
l���{ʞ��w��W֍sU�k�f�5}'mױ�@[���v-�\�V�
�����/�}9�Gw*����![�|ldd�K�v��m�_�`U�#��t�>�j���60$���@�v���աt�[`��
�n�i���`;ce}�����d���N����Cc�� @�c�l21S
��;ͨyX�.谻%K��;�>���&hq���c����KAc��� k����� �Lٰ�i�[�ܷ��Г�>1Bo���sl��?<>zP-;4����م���*)[ s��1�j��dVX�5�cU�$9�H��=�d���TC�������vԯ>��2�ex�����\K���H�$���o7�zrx %��{hi̼-��
X>�]�^�K�33���;I�&�N��q8X�Pt!�!hX�:<�}�.\�DXB�t�S���䤄 ż��55��į�I6�v�'��y=m�I#��pg^ѨNe�v�+95╼�y% ݉W��Y��s��K��FF�~%�i� 1�=������mA�.S��iCp����N]^
���j/�GF���b����Q$���Qߵ;��H�c��7z)��&�
�c3���T�m�+��)�(��K�FFr9A9G�p>�2FS�ރ`1�]"aO)b�t�"��PB� �'-w����^��������fzn�8�+�OoX���Bqt{FbQ��A]w��]h6��2�T���l.7F[+���/�u�I5������j��r�������-R@���Y��`O2)�7�+;�����w����� ��5�f�a與���$";�.딠���en�QK�G���6����M?��IóQ�;�IкE����.�Bs"Xq����.���]Ja��EwBEv�5Z]/�E������[&nߥ�"X[��u��9 �a��B�;�i��~�cT�D1��"���v��5Q��B|�<��e;dVhd�*8f1R�c09bG�$CtB�M���%&���3�~�X���CS��T3S�L{I��(=��݅����W�iA�����1�J t��Mwu@�-
�$v
@��ݔ�Vƪ7j��I���g[P�MTQ������ ������䩹J�5ׂ�� m�;u�Z^��!e�bb�%O��e���ʂ
re&����XK�l"��L�6-�[�ЄlŶ!P (�����^��������h4�[�+T]�����B|1ݫ���e�m^|s�������}V��\�,�F�S��Y�ͰV`s�On��������C�+L���>ټ���sW~����+?�������l|�c덛�ܺ� �T���al�h��j����5�$�|���A�U��#���1�ML�n����/8�H����]�a�X�r�9�X�\�;�v�ɰ^`W�����{�M����ƭ�7�!Ze��?�o\領�߸�*f�.������߃f���a�@-d��uj��d��u�"� Q�5DZ2:�"�ْ�3���2��xՍ�C~|��IJ\�<,>VILEo�(~tE�0)���\h�;74��U�hz~t<�o���;ҍ� w�����/��R)�j�r)1S�
{�v��萪7;�R�T��
<