Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /www/wwwroot/mrchildren.tw/showpost.php on line 218
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /www/wwwroot/mrchildren.tw/showpost.php on line 223
� ��[ysU��۩�w�(�Hj�[l�2o^��R̫�q��m��V��n�11T����=!,a� $��2އI$����ܥIv�TR��{��ܳ�s�=�|d��̑�<8�jA�f�N?��Ke5��M�=2������O�B.ώx��[��:��isO�X����-//疇r�WՎ�N�M��� 63gFjj�I�⩺���p
���bz��WJف�b��TK��j�#O�n ���]��ɺ� .hd�g��R)5�:���#+
3�*⮔
�S�F(M�JM�|3(=2�K1���`�n�RU�1==p�N8{i�i�f`9l(7����N�+ˮg��Y���LͲ
�t2����o���������#������^k���[{���_>n����Og2��Oߴ~�������ɰ�߷�^_�������5L��Y
Z�Y��o���m�ÏZ7�ھ���߱^�n-�;긋�V��m��Y��9E$�k� ,��<�/��)ɉ��bөi+�g�L5�e�L}�u���]�j���U+�U��O����xɛ��y�K����8-䜦�g��ܳ��ǎ�M��ֽj� ��g��T���lV����^�s��͜m���;�Q�S�˪�7�����Ď1���'���8�RW�W)U'깆�O������is���4�G`�H/[��.g��1����g�I3}iAU·�����u-�;�c|U�� �U=�/��ϰ��������ha�0�-����������W�%�\�&5���I?X�+>��2J�����z�����;w�fZ�f�LJ P��o|����o6>����V��x̞�-�a��v�(����g_Y���zn�1����i�4}mI��Y�1�r5W���k�^����=Y�
Y!�ؒ��X���.�ݬX���V�'2LpB���V3�%�mC|x�,�g-о:��r�,�8���aXN5|@~�>e}��w�Ћ���0"jA�kA�Bw~p4?:H|�E&d���v�5���3Z2�L�89o�Xa�P+A9�f7��?zK�)C�� ��k�����0���rA~�����5??��>1Bo�b�k[�5�o�Ș";��A/x�3�ýU,T�̕��<�G�=���ls1���Tj`ٵ
V(��P�Q��~��N�5̊�M
���1�:�l�
�O��Z��Q�'�SR ���F���n��@n�t
�|/iNO�G�&M��=q�����qB�����!�w�b%�br�۞�Uh�'�(���`������ʟ�i+Yq]��m=$i�k�xE(ܝW4*��b�6x%���������J��B����>�{i�����Hܯ��0� 71;737�)�!c��=m.vffө�+���R�����f��al�~<��^�"�;vgR�{�6�A/��g�ؐ��Y8���l2]�O�I�@!�^*4?<��d�9"���ɕ�4�����v�sy��J(BkU�峾��<��H�Ѣ^������f�N�0�$�� ��o��9����3D=\F�uݶIN��\`�e̩˙�|~��VR1G_*�2ړj��ř�Y՚��R���<���&
)"f�
��� ��`O<)�54723>H3���\~^Ѵx�h�|���{��Ą{o�N���7w鑯#7H�U4Llt�j��oz<��������f��&�(CLST��KI���"��-���7��D2�`�y+%���B]$�!0o��_�r
�a�o��V�]��f�!Ѷ�|�kw�i늵c�AN"pJ�Z�{n�����$�k`�p�L�Y@0ןT�-���&$���P�Y�����$B;�,딠���en�QK�G��6����U��O��k���%�I�ڥL�q\���9!�(lJp�Co�b���+u��;�"�X5X]/��������]��Q`!�.�)p C�6'�]��:�ڞ���l7}�*Q�c(����U�gMT�>�3ׁ��A�
�Trrs�ƱӘ��b��m�5(Zb2� ��