Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /www/wwwroot/mrchildren.tw/showpost.php on line 218
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /www/wwwroot/mrchildren.tw/showpost.php on line 223
� ��\ysU��۩�w����v"�$��l�����G�8ś�(WKݒ:iu��b��0$!ay ��ɰ�7�a�d�/������"ˎ�I�=1�{���s�vϦ�������?<3�jA�fϜ�z��4Ke��g��ٙ�����?��k96��o���v6;�t��jA�(d�KKK�Ҡ�z�����2���dy� b35#0R�{�L������ɏ����)fX^1e^�ٺS-�^�e�0L� Xu3б���1_hZ��Դ��d�Wf���]1��A�g���fP<1?�9�b�����b�j:��.
g/N5m�,�
j�A1I�.��2W�\��c��x�tͲ
�t���79��/���r��4kߺq�?]i}��4[����7[g?�w�L�ݻ�e��W��X{;�6/��}���念�Y��˞� �t_����z��o~��֝w�_��Ë��֒��[�XeK�ٳf �65�I�τX��;��*M�L��Yi?���i/�������z�U�<QY ���t�,���q�9��"}�����O+��J��������M�֧{�fL��_J�1v1��1�،�}��z��ʞ��Yۤ�}n:��X�f ��S+�z�ip��=?�k��┋y\�^�X�k
l�v
S���)��zfmS�~��o�rw)m�e�a�WP�7�KB�K�r�dtE��ֳ��I�zo���=
vU��{�M���2������`~(��'z3p��A�z�\�̥��D6���o26}�8;�ئ_3̀e2�>=`�FjKه0[F1�X�ҿ@�06���=�Y�VXz�!X��on��r����z��cvx���0*�wO�5V���{Jz�T�s��Q`M����]�m��r�l��U�
����ڮW`�r�CO*����[4=dM3R�E���e���^q���G� "�d=�j���.c����
��C�,��r�e~��
�r��Av�J��=/�ݣl�9�f�������s#��1@�c-R1C
��;ͨ���.�лES�䏓�̏��b%Hq��Jcn������!I�c �Z�5@CK@xt�JZP��4��h��_���7���ږ���>�������鹙��"
��Jyc�ـU�,��m0۬qtB�J ,�����G)��<�|���v��:�2�Yvq��B��:��
X��Ip;��n J���bB*�w�҈x[��0=l7D����7���S���&M�;�0��`!肝��@��uX�Gf]8[ �_�+cZ�I1�y�9�mj�)���'Z ��+�B�u���c�F�f�V���iE���.��VrjH+y�J@��t;ȧ�Fq��M�g���v%n�i� 1�=������mAX)S���C0����N]Zj7��熷�Ώ���a($���a�q:��H�#��� � >cD���H�¹]�g��J|"LB
�u����\N C��(��V�;�hJ�{$���E��C�hUz@ZC�-��M�w���^��£���f�N�0�$��(��o�R�����z����m��F���K�S9��ӹ��$b��Xҥ�'��Q�S�Y՚�r�
��9��!��LR��n��I�� O<(�78;<=6@3���lnN��r�h�\��s��_|b¼7t��zsۛ��֑$��&2�� �
��oz<��������퐳MDQ���v=6&9��.����XB �\���vc�ܣu敯�����"�x#�'�#�j3~C/ö:7$3������n��\��-�v,6H�I8N�Wz�C�!WQ�dr
,���7p�a��b��ڝф��p�0K(:�!|��D�g�E������-Tji��#;ƶ��r��)c�p-dF��4 \��x��]HN+r�鐛��!$�J�2�����.�A�Ja�}��0�����Ȱ��)p E�5%�]�:��ò��~�0�U"ǐ�e�%��˚��Q"�g�Q���03(kr%5�T��iL��ءF0���PnS�A���A��r/��ȓ�1ȁ!�gʙ�+�Z�X*O�pbw�S�}��w�iC��X��1�J��h����ڝ!>���A L����03f�Q>/���8���n ��8]�L���"�e��0�?�;���*iP�\
b��D$�Rd��nyZK`�����E�