Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /www/wwwroot/mrchildren.tw/showpost.php on line 218
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /www/wwwroot/mrchildren.tw/showpost.php on line 223
� ��\{w�۬�w8��XK#�m�2��ro)���E��H3�F3��ȏ�tAHII��yђ� !����$�I>L�l�կp��R�v�|<���q�`���v�%��;�|�Jj�W����j:��R��uk!��v��t���r�L����'s)�h� V��o��s����B4�^5�阞��4�^8T�m3�6�K
5� ;k./���Ǡ�z��e�����.^��o�x�g͏�ݿ�N��7�����߾����ƅ��s�����v��?5�������l��?��nn\�{㏗;�5L��Y5M��Y������ӟ_��\�v��_�]lN�u��t�R�*Z��~e k3�����St�X�Tw�4i������r�ׯ�W��Y�z�e�<UY���p�,���ބu�;�������� ��,�<�~~e���t��W��W�W!T���~>��g�9�";�f�oB���g�b�6i`����2Vŀ�ȧ���9����q�2�'���/;�|�|��/OT�5b�q
3m9���̒�IZ�B�b_r�rw��p����^����^RJ_�H��$�+���nU����_�{�&v�R��z�W������<��e�F��١T������ B"4�7�����`����I-���T�M�8�N˶�WL3`���O7X ���R��̖�O,����-����۽kk�
BK�9�����͍��7?���h�wB�fG��Fi�w\cy�.ȿ��ϖ=��9V��U�
|mA�!�1�B9]�JĞ��k�^�����)��s,��l������/�Ӯ-���+�&��{��~V1��uC|��m�iOJg99��-��n�So�3V�w�zq�.=g[��~F����X�"wv`$32L|�E&f���r;�������[0$��
wp,;�͊���e����+��)C��� ��~V-��I�3�����u��wvv�+}=B�-1ߵ-��98:<���������C�U,T�y�J}c�Y�WI-���1�,qrB�J
,�����ǩ��=�rꕦ�m�_=�ӥ��b���1�uL�
\��It���N0J���bJ*�w�҈y��
��]�^�M��e
?H��3qfG�`I�Bх8�a�^q���ͻp�a1��eW�*��@1
���JJί�I:���'��]m� I#�3�+"����Q��.�v�+ �J^G���+���,M����3�C��q�w�; Pl������̖(,����v�!����-A�}kq�܍���᭼��(��x��>�FԷ�Τ4��Hm�n�3��8��02����l��'�$T�_7��d1�����GjuizO�Ŵv9 syJ�J7(B� U��S���)�.� �Uҫ���{���P&Ɯ��7�MI��BqtkFbQO��~U�m��]h:��2�T���t&3B[+���/t�I5~��LW�r��?�RE��,�ɋ&
�!f�
I\�TA�'����� H�k&3��Uk*�1jA%�pv��������t�ovk��:r��YE��F���!Wñ�u��V݈�9